måndag, december 22, 2008

King Pin's - HC Skottfint 7-2 (3-2)
Höstsidan av säsongen avslutades ganska tråkigt med ytterligare en förlust, 7-2 mot King Pin's. King Pin's hade några relativt vassa spelare som behärskade klubba och skridskoåkning något bättre än majoirteten i Skottfint. Trots det så stretade Skottfintarna emot. Vid ett tillfälle i 1a halvlek ledde t.o.m. bortalaget, som för dagen spelade i sitt gula matchställ, med 2 mål mot 1. Precis innan pausvilla lyckades dock King Pin's trycka in både ett och två mål och gick till vila med en enmålsledning.

Andra halvlek var en enda lång väntan på slutsignalen. Grabbarna på isen längtade mer till den öppna spisen, nötterna och knäcken. Kanske även lite julskinka... Det var relativt lojt, från båda lagen. King Pin's grindade en del och muttrade. Skottfint var tysta. I en seg andra halvlek lyckades King Pin's att göra hela fem mål och matchen slutade 7-2.

Bäst i HC-Skottfint var Rickard Vikingsson. Även Marcus Wedin ska ha en eloge för sin insats.

I mål stod Albert Ericsson för en otacksam uppgift. Han skötte sig ypperligt och kan inte klandras för något av målen. Med en annan målvakt hade det kunnat bli tvåsiffrigt i baken...

Nu tar laget julledigt för att ladda in för nästa säsong.

Två sanna citat.

Citat 1: "Nu har vi mött seriens två bästa lag. Nu kommer det nog gå bättre", sagt efter matchen mot NBIF (då även Canon hade stått som motståndare någon vecka tidigare).

Citat 2: "Nu har vi mött seriens tre bästa lag. Nu kommer det nog gå bättre", sagt efter matchen mot King Pin's.