onsdag, december 02, 2009

Ny säsong, nya möjligheter...

22e December 2008 skrevs senaste inlägget. Lite tafatt av Skottfints pressansvarig. Men men... nu nalkas en ny säsong 09/10 och det lustiga är att en match är spelad och det var mot precis samma lag som möttes då, 22e December 2008. Senast blev det 7-2 till KingPins.

HC-Skottfint - KingPins 4 - 6
KingPins som förra säsongen hamnade på övre hälften torde bli ett tufft lag att möte. Och så blev det också. Fast Skottfint rivstartade och mannen som senare skulle bli utsedd till matchens lirare, Jonas Holmin, nätade efter ca 10 minuter. Distinkt skott i motståndarmålvaktens vänstra klyka. Nätmaskorna stod som en strut och glödde sen resterande del av 1a halvlek. Andra målet för Skottfints del kom inte långt senare. Svedberg, på passning från Abelsson, nätade och Skottfint ledde lite överraskande med 2-0. KingPins såg chockade ut. Men dom vaknade, tyvärr.
Dom gjorde 1, 2, 3 och 4 mål innan skottfint ånyo lyckades peta in 1. 3-4 och Skottfint hade känningar igen. Laget satsade stenhårt framåt för att försöka nå en kvittering. I sattsningen blottade man sig bakåt och istället för kvittering drog KingPins ifrån till 3-5. Men 3-5 blev 4-5 och det var match igen. I slutminuterna gjorde KingPins så sitt 6e för dagen och Skottfint lyckades inte komma närmre.

En mycket väl genomförd match med ett orättvist resultat. Skottfint borde, om det fanns någon rättvisa i världen, haft med sig 1 pinne hem. Imorgon, torsdag, väntas nästa match. Räkna med revengelusta.

Matchens lirare: Jonas Holmin